Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Esther
  Hallo, ik heb een vraag.

  Onze beschilderde buitenmuren (tuinmuren ook, stadstuin) gaan wij dit voorjaar verlossen (hopelijk voor een lange tijd!) van de groene alg.

  Hiervoor heb ik zo te lezen nodig: inducoat cleaner.
  Mijn vraag: moet ik tussen deze laag en de inducoat algae coating nog een gewone buitenmuurverf aanbrengen of volstaat de coating gezien deze in zoveel RAL-kleuren beschikbaar is?

  Dus: cleaner - buitenmuurverf - coating?
  Of: Cleaner - coating - (coating?)?

  Dank!

  groet, Esther
 • Geplaatst door Floor van der Geuzenbroek
  Wat een duidelijk webwinkel is dit. Ik heb natuurlijk helemaal geen verstand van productnamen. Dus is de keus bij webwinkels in verf voor mij ontzettend moeilijk. Door het grote assortiment zie ik door de bomen het bos niet meer. Maar hier bij schildersverfonline hebben ze een makkelijk zoekfunctie ingebouwd. je begint te zoek naar de ondergrond die je wil gaan schilderen en vervolgens ga je vanzelf door naar een geschikt product. Daarbij dan ook nog vaak de complete verwerkings instructie voor dit product. Ja dit moest ik toch maar even delen met jullie.
 • Geplaatst door J. Enters
  Aan het balkon hekwerk van ons appartementen gebouw hangen metalen platen met profiel (damwand). De groeven liggen horizontaal dus moeilijk schoon te maken. We willen dit nu vervangen door vlakke metalen platen. Maar deze willen we coaten met een algen werende buitenverf (dus niet voor op muren , maar op een vlak metaal oppervlak.
 • Geplaatst door Gerard
  Goedenavond,

  Ik wil de aluminium daktrim van een overkapping schilderen. De aluminium daktrim is nu nog blank.
  Wat heb ik nodig om deze af te lakken (eerst een primer?)

  Wat is jullie advies graag op basis van Sikkens of Veveo verf
 • Geplaatst door Patrick
  Goedemorgen,
  Ik heb een stalen zeilboot waar ik veel mee op zee zeil. Ik ben op zoek naar een (zinkhoudende?) matte danwel hoogglans verf (marineblauw)die tegen etreme omstandigheden kan. Wat is jullie advies
 • Geplaatst door Tinie Kamerling
  Dank je wel Bob. Even melden dat ik je advies helemaal heb opgevolgd. Het resultaat is nu een prachtig mooie badkamer.
 • Geplaatst door Marieke
  Heb een set oude schoolstoelen en wil het metalen frame graag verven. Liefst mat.
  Welke verf kan ik gebruiken? Ik zal de stoelen ook opstapelen, dus iets hoogwaardigs is wel nodig! Dank voor uw antwoord alvast!
 • Geplaatst door Nico Vanden Buys
  Heb een garage waar de ondergrond soms nat is. heb al een paar keer de vloer in het grijs geschilderd. Waar mijn wagen staat (4x4) onder de banden komt de verf los. Altijd onder de banden en waar een kleine barst is .
 • Geplaatst door Ad van Ierland
  Hallo mijn schoonouders hebben een caravanopstap en een schuurtje van geïmpregneerd hardhout. Ik wil dit met een dekkende beits schilderen, moet ik dit dan eerst gronden of primeren, en zo ja waarmee?

  Met vriendelijk groet
  Ad van Ierland.
 • Geplaatst door Erik
  Kan inducoat ook op een latex uurverflaag worden aangebracht (na hoge druk reiniging natuurlijk)? Of heeft u een ander algen werend product daarvoor?
  Dank
 • Geplaatst door J.van rossen
  Hallo wij hebben een caravantrap gemaakt van geïmpregneerd hardhout vloerplanken nu het probleem omdat wij dezelfde kleur als de caravan wilde ( roomwit ). Hebben we nu al zoveel geld eraan verspild elk jaar een ander product (Rambo en hermadix ) en zijn nu een beetje radeloos

  Niets wil er na een jaar op blijven zitten elk jaar drama kunnen het er voor groot gedeelte zo afschrappen of spuiten het bladdert verschrikkelijk
  Staan wel weinig in zon en onder een boom

  Weet u voor ons de oplossing liefst toch die kleur want bruine beits vinden wij niet zo mooi

  Met vriendelijk groet jan van rossen
 • Geplaatst door duncan
  Binnenkort moet ik mijn klutsmachines gaan schilderen in de bakkerij. Dit houdt in dat er constant beweging plaats vind van het op en afhalen van de bekkens. Ik heb geen zin om dit over een halfjaar weer te moeten doen, ik heb dus een goeie slijtvaste verf nodig en neem aan ook een goeie primer. Hoe kan ik dit het best aanpakken?
 • Geplaatst door Hendri
  Hall0,op de badkamermuur hebben wij zwarte plekken,ik heb deze laag afgestoken en daaronder op de pleisterlaag zit deze vlekken niet.ontstaan die plekken van de buitenkant?wanneer ik alles afsteek heb ik dan geen schimmelcleaner nodig
 • Geplaatst door Coriene en Lars
  Ons vakantie huis in Belgie had in de badkamer veel last van schimmelvorming. Vaak moesten we in een vakantie dit weer overschilderen. Maar die schimmel bleef maar terug komen. Op advies van deze webwinkel hebben we nu de producten van Inducoat toegepast. Volgens Bob moeten er als we nu weer terug komen geen schimmels meer terug gekomen zijn. We houden u op de hoogte.
 • Geplaatst door Holtslag
  6 leuke gietaluminium stoeltjes op de kop kunnen tikken. Zwarte verf was een beetje afgebladderd, maar dat fixen we wel om het weer een mooie zwarte matglanzende uitstraling te geven.....dachten we.
  Internet afgezocht maar geen uitsluitsel gevonden. Graag horen we van u of u wel een passende oplossing zou zijn.
 • Geplaatst door Holtslag
  Goedemorgen,
  Ik zit met een vervelend probleem. De buitenmuren van mijn huis, deels baksteen, deels beton, zijn tig-jaren geleden wit geverfd.
  Er kwamen bruinige uitslagplekken op die geel afgaven op je vingers als je erover heen streek. Wij dachten aan een of andere schimmel of iets anders 'organisch'. We hebben de muren van de zomer met de hogedruk afgespoten, chloor erop, zoveel mogelijk in de zon laten drogen, weer afgespoten en opnieuw de vingertest toegepast. Schoon!!
  Witte muurverf erop, kat in 't bakkie.......dachten we......
  De bruine plekken zijn een half jaar later teruggekomen. We hopen dat jullie beter latijn kennen dan wij, die is bij ons ten einde.
 • Geplaatst door Wim van Bemmelkom
  Het was onze vergissing,maar we bestelde gewoon witte Wijzonol muurverf terwijl het een licht kleur had moeten zijn. Terugsturen en we maken het voor u op de gewenste kleur was het advies van deze webwinkel. Maar weer 4 emmers van 10 liter retour sturen zag ik niet zitten. Schildersverfonline had een andere geweldige oplossing. Nog diezelfde dag werd in 4 kleine busjes de benodigde kleurpasta opgestuurd zodat we het thuis ter plekke zelf konden mengen. Ook dat is service
 • Geplaatst door Hugo ter Lingen
  Heren, Super dat toen de postorder niet op tijd zou komen jullie toch de levering meteen voor elkaar kregen! Mijn dank! Vgroet, Hugo
 • Geplaatst door de druppel
  hallo,
  maakt u extra korting als ik 250 Anza vilt verfroller wil kopen
 • Geplaatst door De graaff
  Wij willen jullie bedanken voor de uitstekende service
 • Geplaatst door Erik Braafhart
  Al 2x bij dhr. Jan Koster besteld en advies gevraagd. Perfecte service en prima tips!Een webwinkel waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!
 • Geplaatst door Hein Schuffels
  We bestelde voor ons doen nogal een groet hoeveelheid grondverf en glansverf in een Sikkens kleur. Toen we het gebruikte vonden we toch de kleur niet goed. Maar de kleur was wel zoals besteld. Na overleg met Jan Koster konden we alles terugsturen en heeft hij zelf deze kleuren aangepast aan onze wens. Het koste ons alleen 2 X verzendkosten. Maar wat zijn we blij met deze oplossing.

  Hein en Ina
 • Geplaatst door Janneke Boeder
  Even snel een opmerking over deze webwinkel. Waarschijnlijk een fout bij TNT post, maar onze bestelde spullen waren aardig beschadigd na aflevering. Na telefoontje aan Jan Koster de volgende dag al keurig nieuwe spullen , met een gratis verzendzegel om de beschadigde levering terug te sturen.

  Ik vind dit wel even een vermelding waard.
 • Geplaatst door Bas
  Moet eerlijk zijn bestel niet vaak via internet maar moet zeggen goede levering en zal zeker meer bestellen in de toekomst.
  Je krijgt een goede info en alles wordt netjes geleverd.
 • Geplaatst door Stan Zaalman
  Misschien is het bij vele van u al wel bekend. Maar ik wist het niet. Ik moest voor een vriend een meerjaren advies maken voor zijn VVE. Omdat er ook wel houtrot aanwezig was ben ik via Google op renohoutrotherstel gekomen. Wat een kennis is hier achter deze webwinkels. Een aanrader als u niet echt zeker weet hoe u een verfprobleem moet aanpakken.
 • Geplaatst door Nils
  Gisteren mijn bestelling keurig na 1 dag al binnen. Goed verpakt en in goede staat. Alleen helaas niet correct qua aantal en type verfrollers. Maar na een e-mail verstuurd te hebben aan dhr. koster werd ik de volgende dag op tijd gebeld en is het diezelfde ochtend nog thuisbezorgd. Zeer goede service en afhandeling van de klacht. Ik zou zo weer een bestelling plaatsten.
 • Geplaatst door Nils
  Gisteren mijn bestelling keurig na 1 dag al binnen. Goed verpakt en in goede staat. Alleen helaas niet correct qua aantal en type verfrollers. Maar na een e-mail verstuurd te hebben aan dhr. koster werd ik de volgende dag op tijd gebeld en is het diezelfde ochtend nog thuisbezorgd. Zeer goede service en afhandeling van de klacht. Ik zou zo weer een bestelling plaatsten.
 • Geplaatst door Guido Cupido
  Wat een mooie update van deze webwinkel. Lekker makkelijk om je juiste product te kiezen. En lekker goedkoop ook. Ik kom hier nog zeker vaak terug.
 • Geplaatst door Karel van Amesfoort
  Ik had interesse in de door Wijzonol zo aanbevolen Oer verf. Ik schilder mijn huis al jaren in een lijnolieverf, dus dacht ik dit nieuwe product ook eens uit te proberen. Via Google heb ik diverse leveranciers gevonden, maar niemand kon me echt een advies geven over verwerking en droging etc. Maar toch nu even vermelden dat hier echter deze webwinkel van Schildersverfonline echte vakmensen zitten. Wat een kennis en wat een support. Hulde
 • Geplaatst door Jeanette
  Niet mijn gewoonte om na een internet bestelling te reageren. Maar er zijn uitzonderingen. Door en storing bij I Deal konden we de betaling niet rond krijgen. Maar we moesten wel voor het weekend de verf in huis hebben. Voordat we zelf reageerde belde de heer Koster al of er problemen waren. Hij zag in zijn systeem dat de betaling niet was gelukt, maar wel dat er besteld was. In het volste vertrouwen in ons heeft hij even goed de bestelde producten verstuurd met daarbij de factuur die we daarna konden overmaken. Over service gesproken.
 • Geplaatst door Jan van Orsouw
  Ik was erg verrast door de snelle en correcte wijze waarop mijn bestelling werd afgeleverd. Ik was haast vergeten dat dergelijke bedrijven nog bestaan. Ik kreeg ook nog zeer kundig advies van de heer Koster. Voor mij is het zoeken naar goede verf en advies hierbij opgelost. Bedankt.
 • Geplaatst door Andrea Potveer
  Veel website`s zijn er waar je professionele verf kan bestellen. Maar welk product je nu moet bestellen is vaak wel moeilijk. Want er is vaak een grote keus van vele merken. Wat een verademing bij deze websitevan schildersverfonline. Gewoon je te schilderen ondergrond volgen in het zoeksysteem en je komt vanzelf bij de producten die daar geschikt voor zijn. Ik maak het mezelf makkelijk en bestel al mijn verfproducten hier in het vervolg. Groetjes Andrea.
 • Geplaatst door Elly van der Watering
  Even een plafond over schilderen werd een drama. Allemaal bonte plekken na het opdrogen. Advies gevraagd bij deze Webwinkel omdat we wisten dat deze eigenaar al jaren ervaring heeft in de verkoop en advisering van WIJZONOL. ( vriendje van) Jan kende direct de oorzaak van het probleem. Via zijn advies hebben we de Wijzonol spacklatex gekocht en op ons plafond aangebracht. Was wel wat duurder dan de verf van de Gamma. Maar wij hebben ons lesje geleerd. Voortaan toch maar Jan om advies vragen. Is het in 1 keer goed. Scheelt geld en ergernis.
 • Geplaatst door Ger Dijkhuis
  Wat een geduld hebben ze daar bij deze webwinkel. Ik kon maar niet beslissen welke kleur ik zou kiezen. Uiteindelijk is de heer Koster persoonlijk bij ons langs gekomen met een grote kleurenwaaier. Ook daarbij nog een heel ander advies gegeven als waar we van uit gingen. Omdat we beide nogal allergisch zijn van oplosmiddelen heeft Koster ons een product uit zijn andere webwinkel aangeraden. Een 100% minerale muurverf. En wat een resultaat.
 • Geplaatst door Jan Koster
  Soms moet je misschien niet reageren. Maar toch even een reactie op het bericht van de heer Kamerbeek. Gelukkig vind hij me nog aardig, maar ik kan niet tegen valse beschuldigingen, dus vind ik meneer niet meer zo aardig. Meneer maakt zelf de fout om het verkeerd product te bestellen. Wij kunnen niets veranderen aan de order input. We leveren wat de klant vraagt tegen de afgesproken prijs en afgesproken dag. Dat er een fabricage fout of meng fout kan zijn is mogelijk.
  Maar met de kleuren die meneer heeft opgegeven kan ik me niet voorstellen dat er iets mis is gegaan. Ik wacht met het volste vertrouwen de testen van mijn Verfleverancier af. En we houden u op de hoogte.
 • Geplaatst door Kamerbeek
  Aardige man, maar helaas negatieve ervaring dit bedrijf. Verkeerde levering, schuld bij klant. Bleek bij laboratorium test de (verkeerde) verf ook onjuist gemengd. God straft. Wordt gemeld bij Wijzonol producent. Lab van Neerlands grootste multinational. Jammer. Wij hoeven geen geld terug+komen niet terug.
 • Geplaatst door Ferdinand Breuker
  Wat een verandeming deze webwinkel. Duidelijke informatie en makkelijk zoeken naar het product. En wat ik niet wist werd door de heer Koster me uitgebreid telefonisch uitgelegd.
  Schildersverfonline en voorbeeld voor de vele webwinkles in verf
 • Geplaatst door Susanne Boomkamp
  Ik was altijd een beetje huiverig om via het internet verf te bestellen. Krijg ik wel de afgesproken hoeveelheid of is de kleur wel goed. Bij jullie was het eenvoudig want ik heb pas betaald toen ik de spulletjes in huis had.. O ja, alles was ook keurig in orde hoor. Zeker die blauwe kleur is zo mooi geworden. Thanks Suus.
 • AFTERPAY

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

 • 03-01-2019 - Hallo, ik heb een vraag.

  Onze beschilderde buitenmuren (tuinmuren ook,...  lees meer
 • 27-07-2017 - Wat een duidelijk webwinkel is dit. Ik heb natuurlijk helemaal...  lees meer
 • 19-05-2017 - Aan het balkon hekwerk van ons appartementen gebouw hangen metalen...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2012 - 2019 Schildersverfonline.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel